Regelgeving
algemeen
Stacks Image 21637
Om mensen die hobbymatig vliegen met drones te wijzen op het feit dat men zich aan bepaalde regels dient te houden is de overheid gestart met de campagne ‘Veilig vliegen met drones’. Onderdeel van de campagne is een speciale informatiepagina op Rijksoverheid.nl. Verder heeft het ministerie flyers ontwikkeld, die winkeliers kunnen meegeven aan klanten.

Het doel van de campagne is om mensen te wijzen op de belangrijkste regels zoals die gesteld worden in de
Regeling modelvliegen. Denk daarbij aan het niet vliegen boven mensen en aaneengesloten bebouwing, de maximale vlieghoogte van 120 meter en het feit dat het verboden is om in de buurt van luchthavens of andere no fly-zones te vliegen met een drone.

"Droneland.tips" is een informatieve site van het bedrijf DroneLand. Via DroneLand.tips informeert DroneLand zijn klanten en geïnteresseerden door middel van video tutorial's over de diverse producten die wij leveren.. Deze tutorials zijn vrijblijvend en ondersteunend met als bedoeling de bediening van de producten te verduidelijken en waar nodig te vergemakkelijken.
DroneLand is het bedrijf waarbinnen we ons bezig houden met de ontwikkeling, bouw, reparatie en verkoop van (high-end) multirotor systemen voor zowel de (gevorderde) amateur als de professionele gebruiker.

Dutch Drone Group B.V. is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in de geboden informatie. Alvorens de in de Tutorial's geboden informatie feitelijk toe te passen dient de kijker de informatie te verifiëren teneinde mogelijke schade aan het betreffende product of gevolg dan wel letselschades te voorkomen.

DroneLand
adres per 02-05-2016 Annie M.G. Schmidtweg 134 -1321 NB - Almere telefoon: 085 201 74 21 - email: info@droneland.nl - www.droneland.nl

DroneLand.tips en DroneLand zijn onderdeel van de Dutch Drone Group B.V. Ingeschreven in het Handelsregister te Amersfoort onder nummer: 65677145