Stacks Image 21649
Academy
Certified by EuroUsc

Via DroneLand Academy zullen we vanaf December 2015 als eerste Nederlandse, door EuroUsc gecertificeerde vliegschool, opleidingen gaan verzorgen voor bedrijven en personen die professioneel met drone's tot 25 kilo willen gaan vliegen.

Het met succes doorlopen van de opleiding garandeert niet alleen de mogelijkheid om commercieel gebruik te mogen maken van een RPAS in Nederland, maar ook in Engeland, Ierland, Frankrijk- Spanje, Portugal en HongKong kan met een aantal uitbreidingen / aanpassingen onder licentie commercieel gevlogen worden.

Via de website
www.droneland.academy is de volledige informatie en tariefstelling met betrekking tot de te volgen opleiding beschikbaar.

"Droneland.tips" is een informatieve site van het bedrijf DroneLand. Via DroneLand.tips informeert DroneLand zijn klanten en geïnteresseerden door middel van video tutorial's over de diverse producten die wij leveren.. Deze tutorials zijn vrijblijvend en ondersteunend met als bedoeling de bediening van de producten te verduidelijken en waar nodig te vergemakkelijken.
DroneLand is het bedrijf waarbinnen we ons bezig houden met de ontwikkeling, bouw, reparatie en verkoop van (high-end) multirotor systemen voor zowel de (gevorderde) amateur als de professionele gebruiker.

Dutch Drone Group B.V. is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in de geboden informatie. Alvorens de in de Tutorial's geboden informatie feitelijk toe te passen dient de kijker de informatie te verifiëren teneinde mogelijke schade aan het betreffende product of gevolg dan wel letselschades te voorkomen.

DroneLand
adres per 02-05-2016 Annie M.G. Schmidtweg 134 -1321 NB - Almere telefoon: 085 201 74 21 - email: info@droneland.nl - www.droneland.nl

DroneLand.tips en DroneLand zijn onderdeel van de Dutch Drone Group B.V. Ingeschreven in het Handelsregister te Amersfoort onder nummer: 65677145