hoe het werkt ...

Een deel van de as van uw dierbare wordt door onze medewerkers in een speciale verstrooiing's urn onder de drone geplaatst.

Als u en de andere aanwezige nabestaanden gereed zijn stijgt de drone door, tot de door u gewenste hoogte. Middels een speciale afstandsbediening kunt u dan de as langzaam uit de urn laten verwaaien...

Wilt u het ritueel liever geheel intiem en geconcentreerd beleven, dan kunnen wij de as op dat moment ook voor u vanonder de drone laten verwaaien.

Live verbonden ...

Onder de drone is een camera gemonteerd die een live videobeeld van de urn en een deel van de omgeving toont.
Terwijl de ASDrone langzaam naar de gewenste hoogte stijgt kunt u, indien gewenst, de speciale urn met de as van uw dierbare op een video scherm live volgen onder de drone.

Is de drone eenmaal aangekomen op de gewenste hoogte dan kunt u de urn openen en kunt u zowel op het scherm als kijkend naar de drone de verstrooiing beleven.

praktijk ...

De ASDrone verstrooit nooit meer dan ongeveer anderhalve kilo as.
Dit doen wij omdat veel mensen toch een gedeelte van de as willen bewaren in bijvoorbeeld een kleinere urn om de herinnering tastbaar te houden.

De ASDrone is een geheel nieuw, revolutionair door ons bedacht en ontwikkeld concept. Vooralsnog zijn wij het eerste en enige bedrijf dat deze discrete, unieke service, sinds Juni 2014 wereldwijd aanbied.
Stacks Image 131
Stacks Image 135
Stacks Image 133
Wie we zijn
ASDrone is onderdeel van dutchdronegroup.nl

ASDrone is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het stijlvol verstrooien van de as van Uw dierbare, (kort) na de crematie, op een door ons of het crematorium voorgestelde locatie of een door u gewenste speciale plaats.

Het is ons doel om op deze wijze een mogelijke bijdrage te bieden aan de verwerking van het verlies van uw dierbare. Wellicht brengt de verstrooiing's ceremonie voor u een (begin van) een afsluiting van deze vaak zeer moeilijke periode.

ASDrone voldoet aan alle op dit moment door de overheid en de diverse verzekeraars gestelde eisen om deze dienst veilig aan u te mogen aanbieden. Een kopie van de vereiste documenten is op verzoek aan u te tonen.
Contact
vragen over onze service en boekingen:ASDrone
Baarnsche Dijk 9
3741LN BAARN
telefoon: 0852017421

Wat we doen
Op een aantal vaste locaties binnen Nederland verstrooien wij op gezette tijden de as van Uw overleden dierbare. Op een afgesproken tijdstip arriveert u met diegenen die de ceremonie willen bijwonen.

Samen met u zullen wij dan de as verstrooien met onze geavanceerde speciale ASDrone.

Het is ook mogelijk om de de verstrooiing geheel naar uw specifieke wensen te verzorgen op een lokatie naar uw keuze. ( Ook in het buitenland ) Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
ASDrone is onderdeel van dutchdronegroup.nl

© ASDrone.nl - 2015