De Ceremonie ...

U arriveert met uw naasten op de verstrooiing's locatie. U wordt opgevangen door onze vriendelijke medewerkers. Zij begeleiden u naar de stijg-locatie van de ASDrone.

U kunt nu een eventueel meegebrachte foto van de overledene op een door ons verzorgende lessenaar plaatsen.

U kunt zicht nu rustig met uw naasten voorbereiden op de ceremonie.
Wellicht wil iemand nog een gedicht voordragen of een tekst delen met de aanwezigen. Of wellicht wilt u een moment van stilte ...
Om de ceremonie zo aangenaam mogelijk te laten verlopen bieden wij een aantal aanvullende faciliteiten.
Voor ouderen of mensen die slecht ter been zijn verzorgen wij op verzoek stoelen en een beschaafde zonnewering met windvanger.

Ook bieden wij de mogelijkheid om een door u gewenst muziekstuk weer te geven tijdens de ceremonie. Deze muziek kunt u enige dagen voor de verstrooiing bij ons aanleveren.

Tijdens de ceremonie is er voor een ieder die dat wenst koffie, water of frisdrank aanwezig.

Na de ceremonie kunnen wij u licht alcoholische dranken en een bescheiden versnapering aanbieden. Indien gewenst kan een charteraar een uitgebreide brunch, koffietafel of drankbuffet voor u verzorgen.

De mogelijkheden en de tarieven van deze service zullen we graag in een persoonlijk gesprek met u doornemen.


Ondertussen heeft één van onze medewerkers een deel van de as van de overledene in de speciale verstrooiing's urn overgebracht en onder de ASDrone gemonteerd.

Twee medewerkers plaatsen de ASDrone nu ruim voor u op de stijg-locatie.

Er kan op uw verzoek nu muziek worden afgespeeld. Deze muziek ondersteun het moment waarop de ASDrone zich statig in de lucht verheft en rustig naar de verstrooiing's hoogt doorstijgt.

Op hoogte gearriveerd blijft de ASDrone even hangen zodat u of een van onze medewerkers het verstrooiing's proces kan laten starten.

Na de verstrooiing zal de ASDrone rustig landen en heeft u de gelegenheid om samen met uw dierbaren enige tijd in alle rust samen te zijn.
Stacks Image 131
Stacks Image 135
Stacks Image 133

Binnenkort ziet u hieronder een voorbeeld van een verstrooiing's ceremonie met de ASDrone.
Alle betrokken hebben toestemming gegeven om deze beelden met u te delen.

hier komt binnenkort een filmpje van de ceremonie ....
hier komen binnenkort voorbeeld foto's van de ceremonie
Wie we zijn
ASDrone is onderdeel van dutchdronegroup.nl

ASDrone is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het stijlvol verstrooien van de as van Uw dierbare, (kort) na de crematie, op een door ons of het crematorium voorgestelde locatie of een door u gewenste speciale plaats.

Het is ons doel om op deze wijze een mogelijke bijdrage te bieden aan de verwerking van het verlies van uw dierbare. Wellicht brengt de verstrooiing's ceremonie voor u een (begin van) een afsluiting van deze vaak zeer moeilijke periode.

ASDrone voldoet aan alle op dit moment door de overheid en de diverse verzekeraars gestelde eisen om deze dienst veilig aan u te mogen aanbieden. Een kopie van de vereiste documenten is op verzoek aan u te tonen.
Contact
vragen over onze service en boekingen:ASDrone
Baarnsche Dijk 9
3741LN BAARN
telefoon: 0852017421

Wat we doen
Op een aantal vaste locaties binnen Nederland verstrooien wij op gezette tijden de as van Uw overleden dierbare. Op een afgesproken tijdstip arriveert u met diegenen die de ceremonie willen bijwonen.

Samen met u zullen wij dan de as verstrooien met onze geavanceerde speciale ASDrone.

Het is ook mogelijk om de de verstrooiing geheel naar uw specifieke wensen te verzorgen op een lokatie naar uw keuze. ( Ook in het buitenland ) Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
ASDrone is onderdeel van dutchdronegroup.nl

© ASDrone.nl - 2015