Een geheel nieuw concept ...

Het verliezen van een dierbare is altijd een treurige en verdrietige gebeurtenis.
Voor diegenen die voor een crematie kozen, is er nu voor de nabestaanden een respectvolle, unieke manier om een laatste eer te bewijzen aan de diebare die u ontvallen is.

De beleving ...

Doordat de drone van dichtbij vertrekt en rustig, statig tot de gewenste hoogte stijgt, blijft u gedurende het hele ritueel in contact met de urn en beleeft u het moment veel directer dan bijvoorbeeld vanuit een vliegtuig, waar omgeving's geluid en de ervaring van het vliegen het moment kunnen verstoren.

Een intense beleving ...

As verstrooiing met een drone is een bijzonder en zeer intiem ritueel. De gecontroleerde subtile drone kan vanaf iedere gewenste hoogte (tot 120 meter) de as van uw dierbare verstrooien.
Stacks Image 80
Stacks Image 54
Stacks Image 49
Wie we zijn
ASDrone is onderdeel van dutchdronegroup.nl

ASDrone is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het stijlvol verstrooien van de as van Uw dierbare, (kort) na de crematie, op een door ons of het crematorium voorgestelde locatie of een door u gewenste speciale plaats.

Het is ons doel om op deze wijze een mogelijke bijdrage te bieden aan de verwerking van het verlies van uw dierbare. Wellicht brengt de verstrooiing's ceremonie voor u een (begin van) een afsluiting van deze vaak zeer moeilijke periode.

ASDrone voldoet aan alle op dit moment door de overheid en de diverse verzekeraars gestelde eisen om deze dienst veilig aan u te mogen aanbieden. Een kopie van de vereiste documenten is op verzoek aan u te tonen.
Contact
vragen over onze service en boekingen:ASDrone
Baarnsche Dijk 9
3741LN BAARN
telefoon: 0852017421

Wat we doen
Op een aantal vaste locaties binnen Nederland verstrooien wij op gezette tijden de as van Uw overleden dierbare. Op een afgesproken tijdstip arriveert u met diegenen die de ceremonie willen bijwonen.

Samen met u zullen wij dan de as verstrooien met onze geavanceerde speciale ASDrone.

Het is ook mogelijk om de de verstrooiing geheel naar uw specifieke wensen te verzorgen op een lokatie naar uw keuze. ( Ook in het buitenland ) Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
ASDrone is onderdeel van dutchdronegroup.nl

© ASDrone.nl - 2015