ASDrone voldoet aan alle op dit moment door de overheid en de diverse verzekeraars gestelde eisen om deze dienst veilig aan u te mogen aanbieden.
Een kopie van de vereiste documenten en ontheffingen is op verzoek aan u te tonen.

Voor informatie over onze diensten kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers of met de crematoria die van onze diensten gebruik maken. Een lijst van de crematoria vind u hier.

Indien u speciale wensen heeft met betrekking tot de verstrooiing van de as van uw dierbare dan kun u het beste direct contact opnemen met een van onze medewerkers...
algemene informatie en boekingen:


bezoek aderes:

ASDrone
Baarnsche Dijk 9
3741LN BAARN
telefoon: 0852017421
Stacks Image 131
Stacks Image 135
Stacks Image 133
Wie we zijn
ASDrone is onderdeel van dutchdronegroup.nl

ASDrone is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het stijlvol verstrooien van de as van Uw dierbare, (kort) na de crematie, op een door ons of het crematorium voorgestelde locatie of een door u gewenste speciale plaats.

Het is ons doel om op deze wijze een mogelijke bijdrage te bieden aan de verwerking van het verlies van uw dierbare. Wellicht brengt de verstrooiing's ceremonie voor u een (begin van) een afsluiting van deze vaak zeer moeilijke periode.

ASDrone voldoet aan alle op dit moment door de overheid en de diverse verzekeraars gestelde eisen om deze dienst veilig aan u te mogen aanbieden. Een kopie van de vereiste documenten is op verzoek aan u te tonen.
Contact
vragen over onze service en boekingen:ASDrone
Baarnsche Dijk 9
3741LN BAARN
telefoon: 0852017421

Wat we doen
Op een aantal vaste locaties binnen Nederland verstrooien wij op gezette tijden de as van Uw overleden dierbare. Op een afgesproken tijdstip arriveert u met diegenen die de ceremonie willen bijwonen.

Samen met u zullen wij dan de as verstrooien met onze geavanceerde speciale ASDrone.

Het is ook mogelijk om de de verstrooiing geheel naar uw specifieke wensen te verzorgen op een lokatie naar uw keuze. ( Ook in het buitenland ) Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
ASDrone is onderdeel van dutchdronegroup.nl

© ASDrone.nl - 2015