De Standaard Locatie's ...

De standaard locaties, zijn zorgvuldig door ASDrone gekozen plaatsen waar het verstrooien van de as mede door de unieke omgeving een rustgevende, intieme beleving wordt.

De locatie's bevinden zich door heel Nederland.

De locaties zijn allen ruim en licht van opzet en er is voldoende parkeergelegenheid.

Op de standaard locaties volgen wij een redelijk vast scenario. Uiteraard is hiervan af te wijken, wij bespreken dit graag met u in een persoonlijk gesprek.
Onze visie ...

Bij ASDrone zijn betrokkenheid, persoonlijk contact en veiligheid de peilers van onze service.
Asverstrooiing is een uniek, veelal bevrijdend moment.
Wij respecteren de gedachte dat elk afscheid voor de betrokkenen een heel bijzonder en intiem moment is.

De asverstrooiing's ceremonie is een waardige afsluiting. Een respectvolle en intieme manier om troost en rust te vinden. Een onvergetelijk afscheid...
Een locatie naar wens ...

Naast verstrooiing op de standaard locaties bieden wij ook de mogelijkheid om de ceremonie op een locatie naar wens te laten plaatsvinden.

De mogelijkheden hiervoor zijn zeer divers.

Wij bieden onze diensten ook aan op buitenlandse of ongewone locatie's.

In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag uw wensen.
Stacks Image 131
Stacks Image 135
Stacks Image 133
Wie we zijn
ASDrone is onderdeel van dutchdronegroup.nl

ASDrone is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het stijlvol verstrooien van de as van Uw dierbare, (kort) na de crematie, op een door ons of het crematorium voorgestelde locatie of een door u gewenste speciale plaats.

Het is ons doel om op deze wijze een mogelijke bijdrage te bieden aan de verwerking van het verlies van uw dierbare. Wellicht brengt de verstrooiing's ceremonie voor u een (begin van) een afsluiting van deze vaak zeer moeilijke periode.

ASDrone voldoet aan alle op dit moment door de overheid en de diverse verzekeraars gestelde eisen om deze dienst veilig aan u te mogen aanbieden. Een kopie van de vereiste documenten is op verzoek aan u te tonen.
Contact
vragen over onze service en boekingen:ASDrone
Baarnsche Dijk 9
3741LN BAARN
telefoon: 0852017421

Wat we doen
Op een aantal vaste locaties binnen Nederland verstrooien wij op gezette tijden de as van Uw overleden dierbare. Op een afgesproken tijdstip arriveert u met diegenen die de ceremonie willen bijwonen.

Samen met u zullen wij dan de as verstrooien met onze geavanceerde speciale ASDrone.

Het is ook mogelijk om de de verstrooiing geheel naar uw specifieke wensen te verzorgen op een lokatie naar uw keuze. ( Ook in het buitenland ) Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
ASDrone is onderdeel van dutchdronegroup.nl

© ASDrone.nl - 2015